Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Compleet (75 minuten)

Een huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, srub, kleine onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, crememasker en afsluitend huidverzorging op maat.

59,50

Reinigingsbehandeling (60 minuten)

Voor een onzuivere huid die een echte dieptereiniging nodig heeft! Deze behandeling bestaat uit een reiniging, vapazone, scrub/dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, crememasker en afsluitend huidverzorging op maat.

49,50

Maria Galland Speciaalbehandeling (90 minuten)

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. Afgaande op de huidconditie kiezen we samen welke behandeling op dat moment het beste aansluit bij de huidbehoefte. Maria Galland staat bekend om haar diverse manuele speciaalbehandelingen (oa. soin cocon, soin thalasso, profilift bindweefsel behandeling) die allemaal garant staan voor 90 minuten pure verwennerij. Bij deze behandeling is het epileren en een massage altijd inbegrepen en wordt er met de hoogste concentratie aan werkstoffen behandeld.

75,00

Dermatologische Huidverbetering Incl. Dieptepeeling (90 minuten)

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling bijzonder geschikt voor een gevoelige huid. Er wordt gewerkt met de producten uit de dermatologische lijn van Maria Galland, vrij van parabenen, paraffine en kleurstoffen. Er wordt gewerkt met een peeling die dieper in de huid komt waardoor de celvernieuwing en huidherstel worden gestimuleerd. Diverse huidproblemen zoals bv. acné, pigmentstoornissen en roodheden reageren zeer goed op deze behandeling, maar ook een losse behandeling als boost geeft een heel mooi resultaat! Aan deze behandeling gaat eerst een intake gesprek vooraf om de mogelijkheden door te nemen, zeer aan te raden in kuurverband.

85,00

Liftende Oogbehandeling (30 minuten)

Deze oogbehandeling gaat zwellingen en kringen rond de ogen tegen, maakt de huid direct glad en vult fijne lijntjes op door middel van een retinolconcentraat. Het verkoelende algenmasker zorgt voor een direct frissere oogopslag, zeer mooi vlak voor een feest of avondje uit. Als voorbereiding op een ooglidcorrectie zorgt dit masker ervoor dat de huid in zo'n optimale conditie is dat na de chirurgische ingreep de huid rond de ogen sneller en mooier hersteld. Het is aan te raden om dan een kuur van 6 behandelingen te boeken (6e behandeling gratis, totaal €140,00) met tussenpozen van 1 week. Boek je deze behandeling bij een gezichtsbehandeling dan komt hij op €21,00. 

28,00
content image
content image