Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Compleet (75 minuten)

Een huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, srub, kleine onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, crememasker en afsluitend huidverzorging op maat.

59,50

Reinigingsbehandeling (60 minuten)

Voor een onzuivere huid die een echte dieptereiniging nodig heeft! Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub/dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, crememasker en afsluitend huidverzorging op maat.

49,50

Payot Huidverbeterende Behandeling (90 minuten)

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. Afgaande op de huidconditie kiezen we samen welke behandeling op dat moment het beste aansluit bij de huid. Payot staat bekend om haar diverse manuele speciaalbehandelingen die allemaal garant staan voor 90 minuten pure verwennerij. Bij deze behandeling is het epileren en een ontspannende gezichtsmassage altijd inbegrepen en wordt er met de hoogste concentratie aan werkstoffen behandeld.

65,00

Bindweefsel Gezichtsbehandeling (90 minuten)

Deze behandeling is gelijk aan de Payot Huidverbeterende Behandeling alleen wordt er een bindweefsel massage gegeven ipv. de ontspannende massage. Dit zorgt voor oa. een activatie van de huiddoorbloeding en celstofwisseling en gaat verslapping van de huid tegen.

75,00

Liftende Oogbehandeling (30 minuten)

Deze oogbehandeling gaat zwellingen en kringen rond de ogen tegen, maakt de huid direct glad en vult fijne lijntjes op door middel van een retinolconcentraat. Het verkoelende algenmasker zorgt voor een direct frissere oogopslag, zeer mooi vlak voor een feest of avondje uit. Als voorbereiding op een ooglidcorrectie zorgt dit masker ervoor dat de huid in zo'n optimale conditie is dat na de chirurgische ingreep de huid rond de ogen sneller en mooier hersteld. Het is aan te raden om dan een kuur van 6 behandelingen te boeken (6e behandeling gratis, totaal €140,00) met tussenpozen van 1 week. Boek je deze behandeling bij een gezichtsbehandeling dan kost hij €21,00. 

28,00